Sälj din bil

Vi köper din bil!

Går du i tankarna om att köpa en ny bil och inte vet vad du ska göra av den nuvarande bilen? Många väljer att annonsera den via sociala medier, Blocket eller tidningen men det kan ofta vara en tidskrävande och långsam process. Oroa dig inte, vi på Specialbilar köper gärna din bil! Fyll i uppgifterna, dvs registreringsnummer och miltal om bilen i vårt formulär här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering!  

Sälj bilen online 

För dig som inte har möjlighet att besöka oss så kan du sköta processen online. Genom att fylla i formuläret här bredvid ger vi en kostnadsfri värdering av din bil baserat på årtal, miltal och slitage. När du säljer din bil till oss på Specialbilar så kan du känna dig trygg med att vi ordnar en säker och smidig affär, Där vi underlättar hela säljprocessen. När du ska sälja din bil privat kan det ibland dröja innan du hittar en köpare och ofta blir det en segdragen förhandling om priset. Men när du säljer din bil till oss på Specialbilar så kan du tryggt veta att du har pengarna på bankkontot innan överlämning av bilen. Dessutom ansvarar vi för det administrativa kring ägarbyte, avanmälan och löser eventuella lån. 

Du vet väl om att du även kan använda din nuvarande bil som inbyte när du köper en ny bil hos oss! Välkommen in till vår bilhall för att veta mer om hur du kan sälja din bil till oss – eller kontakta oss på 031- 57 20 03

FAQ

KÖPER NI IN ALLA BILAR?

Vi köper din bil oavsett märke eller modell. Däremot jobbar vi främst med bilar som max är 10 år gamla och gått mindre än 12 000 mil. 

LÖSER NI LÅNET PÅ MIN BIL?

Ja, vi löser eventuella lån på din bil samt att vi betalar ut resterande belopp direkt till ditt konto.  

LÖSER NI MIN FÖRETAGSLEASING?

Ja, vi löser din leasing av din tjänstebil. Olika banker har olika villkor för lösen av din bil i förtid. Kontakta oss så hjälper vi dig. 


Vi på Specialbilar säljer begagnade bilar från olika märken under ett och samma tak. Våra grymma säljare har många år i branschen och hjälper dig igenom hela affären.

Adress

Trankärrsgatan 14
425 37 Hisings Kärra
Tel: 031 – 57 20 03
info@specialbilargbg.se


Öppettider

Mån – Tor
10.00 – 18.00

Fredagar
10.00 – 17.00

Lördagar
11.00 – 14.00

Söndagar
Stängt

Följ oss på

© Specialbilar . All rights reserved.